Investerare

Vår ambition är att förse investerare och andra intressenter med relevant information om Odd Molly. Nedan hittar du bland annat våra finansiella rapporter, information om företagets bolagsstyrning och företagets affärsidé, strategi och mål.


In English

Verksamheten

Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode för kvinnor. Odd Mollys kollektioner utgår från ett tydligt stilkoncept med feminina, smickrande och lättburna kläder med kvalitet, färg och mönster.

Bolaget grundades 2002 och är idag börsnoterat på NASDAQ OMX Stockholm. Odd Mollys produkter säljs främst via externa agenter till återförsäljare runt om i världen, vilket möjliggör expansion med begränsat kapitalbehov.

Odd Molly ansvarar själva för försäljningen till externa återförsäljare på den skandinaviska marknaden och driver dessutom fem egna butiker och två shop-in-shops i Sverige och Danmark samt egen webbshop som når konsumenter inom hela Europa.

Under 2013 såldes Odd Mollys kläder i totalt 30 länder. Odd Molly har cirka 3 000 aktieägare och ett femtiotal medarbetare i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Los Angeles.


Odd Molly share


Price

Odd Molly International OMX Stockholm PI