Office Wear


Hitta de senaste plaggen som ger dig en chic stil på jobbet.


0 produkter
Filtrera 0Nyheter


Odd Molly-kläder för en business casual stil

Kom tillbaka till jobbet med stil, med business casual-kläder för dam från Odd Molly. Oavsett om du letar efter klänningar som passar kontoret, en färgglad jobboutfit, eller är på jakt efter skjortor i en annorlunda stil så kommer vi kunna hjälpa dig att klä dig för framgång! Vi tror att nyckeln är att alltid vara sig själv och visa sin personliga stil.


Har du hört talas om power dressing? Det var inspirationen till våra populära koftor i blazermodell. Vi tyckte att det behövdes ett alternativ till svarta, opersonliga kavajer – ett sätt att kunna visa sin stil och känna sig både självsäker och professionell, samtidigt som man känner sig bekväm och autentisk. Från det föddes våra blazerkoftor. Du kan alltid hitta våra koftor i business casual stil på oddmolly.com, och varje säsong uppdaterar vi dem för att kunna erbjuda olika stilar.


En business casual dresscode kan vara svår att förstå sig på eftersom den kan betyda olika saker för olika personer. Ta det säkra före det osäkra med skjortor och byxor eller addera en mer personlig touch med färgglada tryck. En lång kjol är alltid ett bra val!


Hitta din kontorsstil idag på oddmolly.com!


 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands