KUNDTJÄNST

Betalning

Vi samarbetar med Klarna Checkout där vi erbjuder fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning (med undantag för Norge) för följande marknader:
• Sverige
• Norge
• Finland


Efter att du angivit dina uppgifter i Klarna Checkout och blivit identifierad visas de betalningsalternativ som kan erbjudas. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer så står Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners som ansvarig för själva transaktionen. Om du har frågor rörande din betalning ber vi dig att först och främst kontakta Klarna på +468 120 120 10 eller via deras kundtjänst.


Alla innehavare av betalkort kan komma att genomgå validering och godkännande av både kortutgivaren och oss för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier.


Faktura
Väljer du faktura så skapas denna så snart dina varor lämnar vårt lager. På standardfakturan gäller 30 dagars betalning från det att fakturan skapats, ingen fakturaavgift tillkommer. Din faktura skickas via mail till den mailadress du angivit vid köptillfället. Har du valt Klarnas kampanjfaktura tillkommer den fakturaavgift som visas i kassan. Klarna gör aldrig någon kreditupplysning direkt i Klarna Checkout, detta görs endast vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig.


Returnering vi d betalning med faktura
Om du returnerar varor kan du skjuta upp betalningsdagen för din faktura via: My Klarna. Din faktura justeras och en returavgift läggs till oavsett om du returnerar hela eller delar av beställningen.


För övriga marknader samarbetar vi med Adyen checkout där vi erbjuder följande betalningsmetoder:
• Kortbetalning (Mastercard, VISA och American Express)
• Paypal
• Klarna Pay Later, Klarna Slice It, Klarna Pay Now (Tyskland och Danmark)
• Sofort (Österrike, Belgien, Tyskland, Schweiz)
• iDEAL (Nederländerna)
• EPS (Österrike)


Om du betalar med PayPal levereras din beställning automatiskt till den leveransadress du registrerat i ditt PayPalkonto.


Kontakt

Du kan kontakta vår kundtjänst måndag till fredag, med undantag för helgdagar.

För tillfället har vi längre svarstider än vanligt. Vi återkommer till er så snart vi kan.

E-post: support@oddmolly.com

 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands