Julförberedelserna är redan i full gång i det gamla missionshuset från 1870 där illustratören Sara N Bergman bor med sin partner Patrik, deras son Ragnar, en katt och en hund. Men det finns inga tomtedekorationer eller blinkande ljusslingor så långt ögat når. Inspireras av Saras finstämda stil med matchande neutrala toner, eleganta DIYs och bekväma men stilfulla juloutfits.
"Att vika pappersstjärnor är ganska meditativt och de är vackra både att hänga i granen och fönstret"

– Sara N BergmanJulklappsguide


Odd Molly Christmas Shop

Julen är precis runt hörnet, och vi har samlat all inspiration du behöver för att göra december magiskt. Tillsammans med den svenska illustratören Sara N Bergman har vi tagit fram inspiration för eleganta DIY juldekorationer, de bästa inslagningstipsen och såklart – outfits till julfesten, julledigheten och allt däremellan.
Sara N Bergmans moderna julstil är perfekt när man vill ha ett festligt men stilfullt julpyntat hem – redo för firande. Gör hennes pappersstjärnor, julgransstrutar att hänga i granen och en elegant krans att dekorera hemmet med.
Vad är julen utan den perfekta julklänningen? Hos Odd Molly har vi många typer av klänningar perfekta för julafton. Inspireras av Sara N Bergmans avslappnat bohemiska stil med en lång broderad klänning. Eller varför inte välja en mjuk velourklänning? Både bekväm och snygg!
Glöm inte en varm kappa för dina decemberpromenader i snön. Vår långa yllekappa kommer hålla dig varm, och teddykappan är en mysig favorit.
Som vanligt kommer vi ha julrea i december, där du kan hitta julklappar för dam. Kanske hittar du några nya favoriter när vår mellandagsrea drar igång. Håll dig uppdaterad för att inte missa några erbjudanden och nyheter!


 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands