Följ med på en resa genom bergen tillsammans med systrarna Mira och Thilda Berglind, när de porträtterar utvalda höstjackor och kappor från Odd Molly där de verkligen hör hemma – i hjärtat av äventyret.
Den här säsongens jackor och kappor är designade för att du ska kunna visa din personliga stil och ändå hålla dig både varm och funktionell. Oavsett om du gör dig redo för en hajk i bergen eller ett äventyr i city så kommer plagg som den bohemiskt chica teddykappan eller den lite tuffare bomberjackan passa fint.
"Vi har alltid dragits till äventyr – att utforska och upptäcka det okända – och skildra det vi ser genom vår kamera."

"Det hela började med att Thilda tackade ja till att köpa en liten fjällstuga uppe i bergen utan att egentligen ha sett hur den ser ut. Bergen och naturen här är någonting utöver det vanliga. Det är svårt att förklara, men det är någonting som händer i en när man lever på en plats omgiven av vackra, stora berg."0 produkter
Filtrera 0Nyheter


Odd Molly höstjackor och vinterkappor för dam

Omfamna det kalla vädret med underbara höstjackor och vinterkappor för dam från Odd Molly online. Vi har många olika typer av jackor och kappor för kvinnor som passar hela säsongen. Oavsett om du letar efter en klassisk trenchcoat, en teddyjacka eller en trendig bomberjacka så har vi något som kommer passa just dig.


Den här säsongen har vi några unika plagg som verkligen kommer få dig att stå ut från mängden. Vi har vår statementkappa – en färgglad, quiltad kappa i sammet. För att inte nämna vår gröna ullkappa som verkligen fångar ögat. Pälsjackan i fuskpäls kommer föralltid vara en favorit.


Vi har trendiga kappor men alltid med en Odd touch som får de att hålla säsong efter säsong. Den långa ullkappan och skjortjackan kommer garanterat bli två favoriter. Skinnjackan likaså, som är en särskilt bra övergångsjacka mellan de olika säsongerna.


Vi är väldigt stolta över att berätta att vi har mer hållbara material i våra jackor och kappor än någonsin. Ullkappor gjorda i återvunnen ull, jackor i ekologisk bomull, och plagg gjora i återvunnen polyester, återvunnen nylon och hållbar viskos (LENZING™ ECOVERO™).
Så, nu finns ingen tid att spilla! Hitta din nya vinterjacka eller höstkappa från Odd Molly idag. Vi har gratis frakt, snabb leverans och enkla returer.


 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands