KUNDTJÄNST

Leverans & Betalning

LEVERANSVILLKOR
Observera att leveranstider är ungefärliga och vi frånsäger oss allt ansvar för eventuella dröjsmål vid leveransen. Under vår rea kan leveranstiden bli något längre än vanligt. När din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post som innehåller spårningsnummer (tracking nr) så att du kan hålla koll på din beställning.


Leveranstid 1 - 3 arbetsdagar.
Vi erbjuder leverans inom Sverige med:

Budbee Box
Budbee Hemleverans
Schenker Ombudsleverans
Postnord Box/Ombudsleverans
Bring Ombudsleverans
Instabox


Du kommer att få ett meddelande från transportören med information om när och hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Paketet kommer hållas kvar på hämtningsplatsen i 1 vecka, om inget annat anges. Försändelser som inte hämtas inom angiven tid returneras till Odd Molly. Du står själv för returkostnaden.
Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. När du hämtar ditt paket måste den personen visa ditt ID-kort samt sitt eget.
Vi samarbetar med Klarna Checkout där vi erbjuder fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning.


Efter att du angivit dina uppgifter i Klarna Checkout och blivit identifierad visas de betalningsalternativ som kan erbjudas. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer så står Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners som ansvarig för själva transaktionen. Om du har frågor rörande din betalning ber vi dig att först och främst kontakta Klarna på +468 120 120 10 eller via deras kundtjänst.


Alla innehavare av betalkort kan komma att genomgå validering och godkännande av både kortutgivaren och oss för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier.


FAKTURA
Väljer du faktura så skapas denna så snart dina varor lämnar vårt lager. På standardfakturan gäller 30 dagars betalning från det att fakturan skapats, ingen fakturaavgift tillkommer. Din faktura skickas via e-post till den e-postadress du angivit vid köptillfället. Har du valt en kampanjfaktura tillkommer den fakturaavgift som visas i kassan.
Klarna gör aldrig någon kreditupplysning direkt i Klarna Checkout, detta görs endast vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker.


RETURNERING VID BETALNING MED FAKTURA
Om du returnerar varor kan du skjuta upp betalningsdagen för din faktura via: My Klarna. Din faktura justeras och en returavgift läggs till oavsett om du returnerar hela eller delar av beställningen.


Kontakt

Du kan kontakta vår kundtjänst måndag till fredag, med undantag för helgdagar.

För tillfället har vi längre svarstider än vanligt. Vi återkommer till er så snart vi kan.

E-post: support@oddmolly.com

 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands