Kundtjänst

Betalning & Leverans

Vi samarbetar med Klarna Checkout där vi erbjuder fakturabetalning, delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning (med undantag för Norge) för följande marknader:


• Sverige
• Norge
• Finland
• Tyskland
För övriga marknader godtar vi följande betalningsmetoder:
• Kortbetalning (Mastercard, VISA och American Express)
• PayPal


Efter att du angivit dina uppgifter i Klarna Checkout och blivit identifierad visas de betalningsalternativ som kan erbjudas. Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer så står Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners som ansvarig för själva transaktionen. Om du har frågor rörande din betalning ber vi dig att först och främst kontakta Klarna på +468 120 120 10 eller via deras kundtjänst.


Alla innehavare av betalkort kan komma att genomgå validering och godkännande av både kortutgivaren och oss för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier.


FAKTURA
Väljer du faktura så skapas denna så snart dina varor lämnar vårt lager. På standardfakturan gäller 30 dagars betalning från det att fakturan skapats, ingen fakturaavgift tillkommer. Din faktura skickas via e-post till den e-postadress du angivit vid köptillfället. Har du valt en kampanjfaktura tillkommer den fakturaavgift som visas i kassan.
Klarna gör aldrig någon kreditupplysning direkt i Klarna Checkout, detta görs endast vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker.


RETURNERING VID BETALNING MED FAKTURA
Om du returnerar varor kan du skjuta upp betalningsdagen för din faktura via :My Klarna. Din faktura justeras och en returavgift läggs till oavsett om du returnerar hela eller delar av beställningen.


LEVERANSVILLKOR
Webbshopen är öppen måndag till fredag med undantag för svenska nationella helgdagar. Vi kan ta emot beställningar från samtliga EU-länder (med undantag från Tjeckien och Slovakien), Isle of Man, Monaco, Norge, Schweiz, Storbritannien, Åland, Färöarna, Jersey, Guernsey, Gibraltar, San Marino, Andorra, USA, Kanada och Australien. Vår förhoppning är att vi ska kunna leverera till andra länder inom en snar framtid.


Beräknade leveranstider för ditt land visas nedan. Observera att leveranstider är ungefärliga och vi frånsäger oss allt ansvar för eventuella dröjsmål vid leveransen. Under vår rea kan leveranstiden bli något längre än vanligt. När din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post som innehåller spårningsnummer (tracking nr) så att du kan hålla koll på din beställning.


Alla beställningar levereras med gratis standardfrakt. Vi erbjuder för närvarande expressleverans till Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Schweiz och Storbritannien. Mer information om expressleverans finns längre ner på denna sida.


LAND, LEVERANSTID, FRAKTAVGIFT AVGIFT FÖR EXPRESSLEVERANS


SE 1 - 3 ARBETSDAGAR, GRATIS MED BUDBEE HEMLEVERANS, GRATIS MED DB SCHENKER, POSTNORD OMBUD KOSTAR 19 SEK OM ORDERBELOPP ÄR UNDER 499.
DE 3 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS ACCESS POINT EXPRESS = 7,9 EUR/HOME EXPRESS = 9,9 EUR
DK 3 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS ACCESS POINT EXPRESS = 99 DKK/HOME EXPRESS = 100 DKK
FI 3 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS ACCESS POINT EXPRESS = 7,9 EUR/HOME EXPRESS = 12,95 EUR
UK 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS ACCESS POINT EXPRESS = 8 GBP/HOME EXPRESS = 10 GBP
CH 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS HOME EXPRESS = 10 CHF
EU, MC 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
NO 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
AX 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
FO 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
JE 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
GG 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
GI 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
SM 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
AD 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
USA, KANADA 4 – 7 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT
AUS 6 – 8 ARBETSDAGAR GRATIS EJ TILLGÄNGLIGT


SVERIGE
Alla beställningar levereras med Schenker, Budbee eller Postnord och ditt paket kommer att levereras till ett av deras ombud. Leveranser med Schenker är alltid gratis. Vid köp under 499 SEK är fraktavgiften 19 SEK med Post Nord. Vi erbjuder även hemleverans med Budbee till vissa områden, utan extra kostnad. Du kommer att få ett meddelande från dem med information om hur du ska hämta ditt paket. Glöm inte ditt ID-kort. Paketet kommer hållas kvar på hämtningsplatsen i 1 vecka, om inget annat anges. Försändelser som inte hämtas inom angiven tid returneras till Odd Molly. Du står själv för returkostnaden.


Om du inte kan hämta ditt paket så kan någon annan hämta det åt dig. När du hämtar ditt paket måste den personen visa ditt ID-kort samt sitt eget.


NORGE
Alla beställningar till Norge levereras med Bring till närmaste upphämtningsplats. För ordrar över 699 NOK så är all leverans gratis. För ordrar under 699 NOK kostar hemleverans 99 NOK och 89 NOK till ombund. Alla priser i webbshopen visas inklusive skatter, tullavgifter och moms. Vi erbjuder hemleverans till en kostnad av 89 NOK.


EU-LÄNDER, INKLUSIVE ÅLAND, MONACO OCH ISLE OF MAN
Alla beställningar levereras med UPS. Om du inte är där för att ta emot paketet kommer UPS att lämna ett meddelande och paketet kommer att vänta hos ett UPS-ombud. Kontakta UPS för att få en ny tid för en leverans. För kontaktinformation till UPS besök UPS och välj ditt land.


LÄNDER UTANFÖR EU
Alla beställningar levereras med UPS (utom beställningar till Norge). Om inte annat anges i kassan visas alla priser i webbshoppen exklusive skatt, tull och moms. Beställningar kan vara föremål för lokala skatter, UPS-utgifter, och/eller importtullar, som införs av din lokala tullmyndighet.


När din order till Schweiz, Åland, Andorra, Färöarna, San Marino har skickats kommer du att få en faktura från UPS inom 10 dagar. När du beställer från Kanada måste du betala tull och skatt innan UPS levererar beställningen till dig. Den slutliga kostnaden inkluderar den skatt som läggs på i ditt land samt tull på dina artiklar. Alla beställningar skickas med UPS och kommer att levereras till adressen som du angav i kassan.


Kontakt

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag–fredag 9.00–17.00 (CET). Om du inte hittar svar på dina frågor via FAQ, är du välkommen att kontakta oss.

E-post: [email protected] Tel: +46-8-522 28 552.

 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands