Juldetaljer med Helena


Hur gör man julen till något speciellt och unikt? För Helena Christensen – supermodell och uppskattad fotograf – ligger allt i detaljerna. Följ med in i hennes värld och låt dig inspireras av Odd Molly-stilar som gör den här julen unik.


Oförglömliga klänningar till Nyårsafton

Det finns inget som den här tiden på året. Vi knyter ihop det gamla och kliver in i ett nytt år med en glittrande kväll full av bubbel, skratt, vänner och glädje. Och vad kan vara ett bättre sätt att starta 2022 än att avnjuta allt det här samtidigt som du känner dig fantastisk i en oförglömlig klänning?


Låt dig inspireras av Helena Christensens favoritklänningar för Nyårsafton... Vilken väljer du?


Klä dig för en unik jul

Sättet du klär dig på är så mycket mer än att bara klä på dig något. Det är en portal in till hur du vill känna dig. Vår vackra Odd Molly Alva Dress designades specifikt för juletiden. Vi vill ge dig den där lyxiga känslan, samtidigt som du får stråla av skönhet på ett unikt och annorlunda sätt.


Alva-klänningen finns som lång och kort, och den är Helena Christensens favorit för julen. “Jag dekorerar mitt hem med antik och handgjord juldekoration, tallkottar och många ljus. Jag älskar att ha på mig färg — särskilt under juletiden.”


Stickat med kärlek

Stickat med kärlek är de mysigaste presenterna vi kan ge till en älskad! Helena Christensen tycker om att ge presenter som är väldigt personliga. "Jag tänker på vem mottagaren är, vad de älskar, vad som gör dem lyckliga. Och jag älskar att slå in presenter vackert och lägga till glitter, blommor och kottar..." Vi har designat Odd Molly Smilla stickade plagg med så mycket kärlek! Och naturligtvis är de alla gjorda av 100 % ekologisk bomull.


Mysigt i velour

Det finns bara inget som att känna sig mysig i velour som också är lyxigt och feminint! Det vi har på oss – även när vi bara myser i soffan – hjälper oss att sätta tonen för hur vi vill känna oss under den här julen. Detta är vad Helena väljer för de stunder som kräver elegant mjukhet.


Presentguide


 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands