Allt börjar med självkärlek


Allt börjar med självkärlek


När du älskar dig själv bara lite mer, har du så mycket mer kärlek att ge till världen och till dina relationer. Men vart börjar du? Vi kontaktade Louise Strömberg, self-love coach, yogalärare, poddare, influencer och författare till boken SELF LOVE: Hur Du Läker, Stärker och Utvecklar Relationen till Dig Själv.


“Att börja odla kärlek till mig själv, genom att lära mig acceptera, tillåta och uppskatta varje del av den jag är, har utan tvekan varit den mest givande insatsen jag någonsin gjort för mig själv. Det har förändrat mitt liv på alla plan till det bättre!”

Louise har samlat sina bästa metoder för att odla självkärlek och delat in dem i fyra uppnåeliga steg; att läka ditt förflutna, att ta fullt ansvar för ditt liv, att förstå och lära känna dina tankemönster, och att möta ditt inre för att komma i kontakt med din kärna, bemöta din inre kritiker och förändra din självbild.


Dessa steg är inte lätta men är fullt möjliga och alla kan göra detta! För att dyka djupare in i stegen kan du köpa Louise bok och följa henne på Instagram på @louiseströmberg.se, där hon delar daglig inspiration för att leva mer helhjärtat.


Köp SELF LOVE här.


Om du vill veta mer om Louises nästa bok ’Power Women’, kan du läsa mer och förboka den här.


Shoppa Louises favoriter

 

Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Fri 4-7 dagars frakt till Åland


Aland Islands
Aland Islands